Varauskirja


Tervetuloa tarkastelemaan Kauneustuvan vapaita aikoja ja varaamaan oma hemmotteluhetkesi! 

Kauneustupa on avoinna seuraavasti:

MA SULJETTU
TI-PE 10-18
LA 9-14

Huom!

Ajat kesäkuun alusta eteenpäin ovat varattavissa vain uudessa ajanvaraus-ohjelmassa.

Uusi ajanvaraus


Huomioithan, että ajat saattavat mennä 1-3kk päähän. Pienempiin toimenpiteisiin, kuten kulmien- ja ripsien värjäyksiin löydät aikoja helpommin. Ilta- ja lauantaiajat ovat kaikista kysytyimpiä. 

Ajat ovat varattavissa netistä yleensä 1-3kk päähän. Mikäli haluat varmistaa ajan tätä pidemmälle, voit olla yhtydessä puhelimitse.

Jos varaaminen ei onnistu tai et löydä haluamaasi hoitoa/hoitoyhdistelmää, se saattaa olla poistunut tai unohtunut järjestelmästä. Tässä tapauksessa ota Kauneustupaan yhteyttä puhelimitse: 0456316192. Mikäli hoidoista ja ajanvarauksesta on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit silloinkin rimpauttaa tai laittaa viestiä samaiseen numeroon. Varmistaakseni jokaiselle asiakkaalle rentouttavan hoitokokemuksen, en vastaile hoitojen aikana puhelimeen. Mikäli en vastaa soittoosi, soitan sinulle takaisin heti seuraavan vapaan hetken tullen. Viimeistään klo: 18-19. Nopeimmat vastaukset saat teksti- ja whatsapp-viesteihin. Viestin voit jättää myös vastaajaan tai sähköpostiosoitteeseen tuija.isoketo@kauneustupa.fi.

Täytäthän kaikki kentät järjestyksessä (Lisätiedot-kenttä ei ole pakollinen).

Näkemisiin!Lisää varaus
Aukioloajat

Maanantaisin suljettu
Ti - Pe 10-18
La 9-14


Käyntiosoite

Kauneustupa Tuija

Patruunantie 8
62800 VIMPELI