Kasvohoidot


 PERUSKASVOHOITO 65€ (105MIN)

  • sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, hoitovoide

HEMMOTTELEVA KASVOHOITO 50€ (75MIN)

  • sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoide

MIESTEN KASVOHOITO 50€ (75MIN)

  • sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hartiahieronta, hoitovoide

IHONPUHDISTUS 50€ (75MIN)

  •   sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

PUHDISTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 70€ (75MIN)

  •  Ultraääni hoito on tehokas ja hellävarainen syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille.
  •  sis. alkupuhdistus, syväpuhdistava ultraäänikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hoitotuotteen imeyttäminen ultraäänilaitteella, naamio, kevyt hieronta decollettelle, hoitovoide

TIMANTTIHIONTA 70€ (75MIN)

  • Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hiontapäillä, jotka nostavat alipaineen avulla ihoa hiontapäätä vasten ja näin saavat aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan.
  •  sis. alkupuhdistus,kuorinta/syväpuhdistus timanttihiontalaitteella, kulmien siistiminen, tehoampulli, naamio, kevyt hieronta decollettelle, hoitovoide


EXCELLENCE SILMÄNYMPÄRYSHOITO 35€ (hoidon yhteydessä 25€)

  • Kiinteyttävä, turvotusta ja ikääntymisen merkkejä vähentävä silmänympäryshoito.

  • sis. alkupuhdistus, enzymaattinen kuorinta, B-komplex konsentraattihieronta, eye-contour naamio,eye-contour-voide.

BiON-Signature-hoidot (hoitojen kesto 90min) 

HYDRA GLOW-erikoiskasvohoito 78€

Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle?

Pintakuivalle ja elottomalle iholle

 

BB-BLEMISH BALANCE-erikoiskasvohoito 78€

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa.

Blemish Balance-hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi - ja yrttiuutteita.

Kenelle?

Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan

 

 

CC-CALMING COMFORT -erikoiskasvohoito 78€

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus - ja atopia sekä couperoottisuus.

CC - Calming Comfort-hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.

Kenelle?

Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle

 

C-BRIGHTEN & ANTIOXIDANT-erikoiskasvohoito 78€

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa.

C - Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kevyesti lämmittävä ja entsymaattisesti kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia.

Kenelle?

Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon

DD-DEEP DETOX-erikoiskasvohoito 78€

Vapauta ihosi toksiineista, ilmansaasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta. Urbaani ja moderni elämäntapa tuottaa iholle sekä keholle päivittäin haasteita, jolloin ihomme on alttiina ympäristösaasteille, meikin kuormitukselle sekä stressaaville elämäntilanteille. Tämä näkyy ihollamme usein elottomuutena ja hormoniperäisenä tukkeutumisena.

Deep Detox-hoitomme palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavissa tilanteissa.

Spirulina - ja Chlorella-levää sisältävä savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, ilmansaasteista, tukoksista ja epäpuhtauksista.

Kenelle?

Stressaantuneelle, elottomalle, epäpuhtauksiin ja tukoksiin taipuvaiselle iholle, urbaanissa ympäristössä asuvalle

LIFT ESSENCE-erikoiskasvohoito 78€

Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta.

Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin - ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?

Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen

A-BOOSTER-erikoiskasvohoito 78€

Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta.

Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan.

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?

Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon

ENZYME BLISS-erikoiskasvohoito 78€

Entsymaattiset erikoiskuorintamme ovat kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön. Ne auttavat tuhkimohoidon tavoin palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät myös eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa sekä palauttamaan iholle hyvinvoivaa vastustuskykyä.

Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä, verrattuna perinteisempiin hedelmähapotushoitoihin. Enzyme Bliss-hoito soveltuu täydellisesti myös herkemmälle iholle, joka kaipaa normaalia tehokkaampia hoitotuloksia.

√ Akne - ja epäpuhtaudet
√ Ikääntymismuutokset
√ Suurentuneet huokoset
√ Epäpuhtaudet - ja mustapäät
√ Pintakuivuus, elottomuus - ja hilseily
√ Pinnalliset pigmenttimuutokset
√ Ihon kirkastus - ja heleytys
√ Mikrobiomin vahvistaminen


Aukioloajat

Maanantaisin suljettu
Ti - Pe 10-18
La 9-14


Käyntiosoite

Kauneustupa Tuija

Patruunantie 8
62800 VIMPELI