Kauneustupa Tuija | Isokankaantie 49, 62800 Vimpeli | Puh. 0456316192tuija.isoketo@kauneustupa.fi

Tuotteet

Hoitolassa käytetään BiON-ammattikosmetiikkaa.Kohti hyvinvoivaa ihoa

BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. 

Dermatologia, biokemia + luonto - Ammattikosmetiikkasarja joka on kehitetty aitoon tarpeeseen. BiON-tuotteet suunnitellaan aina hyvin yksityiskohtaisesti ja huolella ihon terveyden sekä ulkonäön parantamiseksi, käyttäen aktiivisia ja luonnollisia ainesosia, joilla saavutetaan todellisia tuloksia ihonhoidossa. Ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa yhteistyössä syntynyt BiON tarjoaa luonnonmukaista hoitoa tieteelliseltä pohjalta. Tuotteet hoitavat ihoa ja sen erityisongelmia syy-seuraus menetelmällä, jolloin ihon vastustuskyky ja biokemiallinen tasapaino palautuu. Tuotesarja on ollut edustettuna Suomessa vuodesta 2002. 

Ihon biokemian asiantuntemus - Tuotesarja perustuu puhtaasti tutkimustietoon ihon biokemiallisesta toiminnasta. Jotta ihomme voi terveesti ja näyttää myös terveeltä, se tarvitsee biologisia komponentteja tukemaan toimintaansa ja näin myös vastustuskykyänsä. Mikäli jokin komponentti puuttuu, aiheutuu iholle kemiallisia muutoksia jotka johtavat iho-oireisiin. Kaikki iho-ongelmat sekä ihon ikääntyminen ovat johdoksissa ihon biokemialliseen toimintaan sekä tasapainoon. Muutoksia aiheuttaa moninaiset eri syyt, niin sisäiset kuin ulkoiset. Tuotteissa yhdistyy tutkituimmat ja tehokkaimmat ainesosat, jotka kykenevät korjaamaan ihon biokemiallista tasapainoa ja palauttamaan näin iholle hyvinvoinnin. Hoitomme on tehokasta kaikille ihotyypeille sekä ongelmille.

Tuotteet eivät keskity vain yhden ainesosan ympärille - Kuten moni muu kosmetiikkasarja. Usein tällöin aktiiviainepitoisuus saadaan minimoitua ja tuotetta saadaan täytettyä ylimääräisillä, iholle hyödyttömillä ainesosilla. BiON-tuotteissa yhdistyy todellinen ainesosien sinfonia, sillä jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä ihonhoidossa ja biokemiallisen tasapainon vahvistuksessa. BiON on aidosti kokonaisvaltaista ihonhoitoa. Tuotteissa seurataan tarkasti myös tutkimuksia siitä, millä tietyllä ja tarkalla pitoisuudella tiettyä ainesosaa saavutetaan konkreettisia tuloksia. Ainesosia ei siis käytetä tuotteissa vähimmäismääriä, kuten usein tehdään, jotta tuotteita saadaan tuotettua markkinoille mahdollisimman kustannustehokkaasti.