Kauneustupa Tuija | Isokankaantie 49, 62800 Vimpeli | Puh. 0456316192tuija.isoketo@kauneustupa.fi

Mesoterapia

MESOTERAPIA KASVOT + KAULA € 110

sis. alkupuhdistus, mesorullaus, steriiliampulli, fleecenaamio ja suojavoiteet

MESOTERAPIA UÄ-PUHDISTUKSELLA € 150

sis. alkupuhdistus, uä-kuorinta, mek.puhdistus, mesorullaus, steriiliampulli, naamio ja suojavoiteet
MESOTERAPIA

Mesoterapialla saadaan aikaan pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mesoterapia on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt, juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus).

Mesoterapia vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.

Mesoterapia on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

Miten mesoterapia toimii?
Mesoterapia toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia naulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Tehoaineiden imeytyminen
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät steriilit tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja kaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin mesoterapian jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua
Koska mesoterapia perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla n. 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mesoterapian edut:
-Mesoterapia lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa
-Mesoterapia on tehokasta ja hoitoaineet imeytyvät paremmin.
-Mesoterapia on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua ja iho palautuu hyvin nopeasti, sekä riski komplikaatioille on minimaalinen.

Hoidon kulku:
Mesoterapiassa ihosi puhdistetaan huolellisesti. Valitaan hoitoon parhaiten soveltuva mesolaite (mesorulla/mesokynä), sekä neulan pituus. Mesorulla tai neulaterä on vain sinun käytössäsi (kertakäyttöinen). Neulaus tuntuu ihollasi nipistelynä. Asiakkaalle valitaan hänen ihotyypilleen parhaiten sopiva steriili ampulli ja tämän jälkeen kasvoille asetetaan kosteuttava, raikastava hydrogeelinaamio, millä on kohottava vaikutus, kollageenin ja hyalyronihapon ansiosta.

Miten usein
Mesoterapia tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 1-3 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mesoterapiasta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa , jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

Mesoterapian jälkeen
Mesoterapian jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset, muttet mitään komplikaatioita. Mesoterapiasta ihossa on neulakanavia, siksi et saa kosketella, etkä muutenkaan saada iholle mitään vieraita tekijöitä. Kosmetologi suojaa ihon hoidon jälkeen.

Hoidon ylläpito
Mesoterapia sarjahoidon päätyttyä, halutessasi ylläpitoa hoitotuloksille, voit uusia hoitomenetelmän 2-3kk:n kuluttua viimeisimmästä mesoterapiasta.

Mesoterapian jälkeen sinun tulee huomioida seuraavat asiat:
- saunominen, uiminen, hikijumppa ja aurinkoon meno on kielletty 48h ajan
- iholle ei saa kahteen vuorokauteen laittaa meikkiä
- ihon pitää antaa olla rauhassa
- et saa koskea käsin ihoosi 6h hoidon jälkeen
- ihon riittävä kosteuttaminen on tärkeää hoidon jälkeen

Hoitojakson aikana:

Tehoaineet vaikuttavat paremmin, kun nautit sisäisesti vitamiineja, etenkin C-vitamiinin saaminen on tärkeää, sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia.