Kauneustupa Tuija | Isokankaantie 49, 62800 Vimpeli | Puh. 0456316192tuija.isoketo@kauneustupa.fi

KUUMAKIVIHIERONTA 95€


Kokonaisvaltainen hyvänolonhoito 90min.


Kuumakivihierontaan tultaessa sinua odottaa lämmitetty hoitopeti ja rentouttava äänimaailma. Hoito alkaa ihon kuivaharjauskuorinnalla. Sen jälkeen koko keho öljytään ja hierotaan luonnon hiomilla lämpimillä basalttikivillä. Hieronta sisältää kivien lisäksi myös klassista hierontaa. Hoito kestää n. 80min. Lopuksi saat heräillä rauhassa ja siemailla mieleistäsi teetä. 


Kuumakivihieronnan vaikutukset:


Hoito rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. 


Kuumakivihieronnassa kivien lämpö (55-60 astetta) lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, lisää sidekudoksen elastisuutta,  tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa - ja verenkiertoa. 


Hieronta saa aikaan syvän rentotumisen koko kehoon joka rauhoittaa ja rentouttaa myös mieltä. Lämmin hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa, hierontaöljyn kosteuttavaa vaikutusta unohtamatta.


Kuumakivihieronnan esteet:

sydämen- ja munuaisten vajaatoiminta tai muu sydänsairaus

jos sinulla on lääkitys, jonka sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä

sairaudet, joissa kehon lämmönsietokyky ja tunto on alentunut

suonikohjut (arvioidaan tilanteen mukaan)

kehon tulehdustilat
        Hoito ei sovellu myöskään raskaana oleville tai diabeetikoille.