Kauneustupa Tuija | Isokankaantie 49, 62800 Vimpeli | Puh. 0456316192tuija.isoketo@kauneustupa.fi

BiON-kasvohoidot

Ultraäänikasvohoito 80€


Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ultraäänipuhdistuksen, tarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Naamion vaikutusaikana hierotaan decoltee ja hartiat. 

Hoidon kesto 75min.

CC - Calming comfort 85€


Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun ongelmana ovat ihon herkkyystilat, kuivuus - ja atopia sekä couperoottisuus. CC - Calming Comfort-hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta.

Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.

Kenelle?

Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, ultraäänipuhdistuksen, rauhoittavan kalsium-kapselin + voide yhdistelmän, naamion ja loppuvoiteen. Naamion vaikutusaikana hierotaan decoltee ja hartiat ja lopuksi vielä kasvot.

Hoidon kesto 75min.

C-BRIGHTEN & ANTIOXIDANT 85€

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa.


C - Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua. Kevyesti lämmittävä ja entsymaattisesti kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia. 


Kenelle?
 Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, ultraäänipuhdistuksen, entsymaattisen kurpitsanaamion, C-vitamiiniseerumin imeytyksen, kasvo-, decoltee- ja hartiahieronnan, sekä loppuvoiteen.

Hoidon kesto 75min

A-BOOSTER 85€

Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan. 

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?
Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, ultraäänipuhdistuksen, entsymaattisen kurpitsanaamion, seerumien imeytyksen, kasvo- decoltee- ja hartiahieronnan, sekä loppuvoiteet.

Hoidon kesto 75min.

ENZYME BLISS 85€

Hoito ihon välittömään kirkastukseen ja mikrobiomin hyvinvointiin

Kasvohoito auttaa tuhkimohoidon tavoin palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät myös eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa sekä palauttamaan iholle hyvinvoivaa vastustuskykyä.

Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä, verrattuna perinteisempiin hedelmähapotushoitoihin. Enzyme Bliss-hoito soveltuu täydellisesti myös herkemmälle iholle, joka kaipaa normaalia tehokkaampia hoitotuloksia.

> Akne - ja epäpuhtaudet
> Ikääntymismuutokset
> Suurentuneet huokoset
> Epäpuhtaudet - ja mustapäät
> Pintakuivuus, elottomuus - ja hilseily
> Pinnalliset pigmenttimuutokset
> Ihon kirkastus - ja heleytys
> Mikrobiomin vahvistaminen

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, kulmien siistimisen, ultraäänipuhdistuksen, erikoisnaamion, seerumi cocktailin imeytyksen, rentouttavan dekoltee-, hartia- ja kasvohieronnan sekä loppuvoiteet.

Hoidon kesto 75min.

AHA - Advanced Peel 85€

Kohti syväulotteisia hoitotuloksia!

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotukset: Glykolihappo 30%, Maitohappo 35% ja Mantelihappo 30% tarjoaa tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, - öljyjä, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

> Akne - ja aknearvet
> Ruusufinni
> Ikääntymismuutokset
> Suurentuneet huokoset
> Epäpuhtaudet - ja mustapäät
> Kuivuus - ja hilseily
> Pigmenttiläiskät
> Ihon kirkastus - ja heleytys


Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihon tarpeiden mukaisen hapotuksen, kasvonaamion ja loppuvoiteen. Naamion vaikutusaikana hierotaan decoltee ja hartiat. 

Hoidon kesto 1h.


Hyödyt

Kirkastaa sävyä
Syväpuhdistaa
Tasoittaa tekstuuria
Boostaa kollageenituotantoa

+ Kuinka hoito toimii?

Hedelmähapotus on keratolyyttisesti ja kemiallisesti kuoriva erikoishoito, joka uudistaa syvävaikutteisesti ihoa. Hapotus irrottaa kemiallista sidosta, eli "liimaa" joka pitää kuolleet solukot kiinni toisissaan. Aktiiviainesosat boostaavat solutoimintaa ja laajentavat ihosolujen väliä, joka auttaa täytelöittämään ihoa. Hoito auttaa palauttamaan sidekudoksistoon merkittävästi lisää vahvuutta. Riippuen valitusta haposta, hedelmähapot auttavat myös liuottamaan ihohuokosista kuona-aineita ja talia, laskemaan tulehduksia, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, vahvistamaan ihon vastustuskykyä sekä kirkastamaan ja syväkosteuttamaan ihoa.

+ Vaatiko iho hoidosta palautumisaikaa?

Hapotukset kuorivat voimakkaasti mutta lempeästi ihon pintasolukkoa; riippuen ihon uudistumisvaiheesta ja sarveiskerrosten määrästä, saattaa iho hoidon jälkeen kevyesti hilseillä.

Maitohappokuorinnan jälkeen iho saattaa kevyesti punoittaa muutaman tunnin ajan. Glykolihappokuorinnan jälkeen iho saattaa punoittaa noin vuorokauden ajan. Parhaimmat ja näkyvimmät hoitotulokset tulevat esiin noin kolmantena tai neljäntenä päivänä.


+ Kuinka usein hoitoa suositellaan?

Kuten kaikkia Signature-hoitojamme, suosittelemme säännöllisyyttä täydellisen tulosten ylläpitoon.

AHA - Advanced Peel - hoitoa suositellaan aina kolmen (3) tai kuuden (6) hoidon sarjassa, 1.5-2 viikon välein. Uusi hoitosarja voidaan aloittaa kahdeksan viikon kuluttua.

Hoitoa ei suositella raskauden - tai imetyksen aikana, eikä kesäsesonkina. Korvaamme hapotushoidot kesäsesonkeina Enzyme Bliss-entsyymihoidoilla. 

+ Millä kotihoitotuotteilla ylläpidän hoitotuloksia?

Hoidossa tulee huomioida ihon yksilölliset tarpeet. Kysy lisää BiON-kosmetologiltasi. Iho tulee aina suojata fysikaalisella aurinkosuojalla hoitosarjan aikana sekä jälkeen, suosittelemme Titanium Dioxide Suncreamia tai Tinted Mineral Moisturizing Creamia.

Hoidon neljä tärkeintä ainesosaryhmää

Glykolihappo

Kollageenin tuotantoa aktivoiva hedelmähappo, joka tuo iholle lisää kiinteyttä ja sileyttä, korjaa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia, arpeutumista ja auttaa puhdistamaan huokosia talitukkeumista sekä bakteereista
Maitohappo

Voimakkaasti humektanttinen ja ihon flooralle luontainen hedelmähappo, joka sitoo ihoon kosteutta. Tuo välitöntä kirkkautta ja sävyjen tasapainoa sekä vahvistaa ihon vastustuskykyä
Kasvi - ja marjauutteet

Tarjoavat hapotuksille merkittävää antioksidanttista lisätehoa, joka boostaa ihon bioaktiivisia korjaantumis - ja suojaprosesseja, sekä solujen uusiutumista hoidon jälkeen
Antioksidantit

Voimakkaat antioksidantit korjaavat ihoa ympäristövaurioilta, laskevat tulehduksia ja estävät soluvaurioita sekä ihon valovanhenemista